En fantastisk rejse kan skabes i København

Man behøver ikke at tage til et eksotisk og fremmed sted hen for at få sig en god rejse. Nogle gange kan man få langt bedre rejser, hvis man kigger inden for ens landegrænser. Du kan for eksempel vælge at tage på rejse i København for at skabe en fantastisk rejse.

Udforsk København online

Du kan vælge at udforske København online, inden du tager til København. Du kan blandt andet læse om København på koebenhavnsnetavis.dk.

Se Den Lille Havfrue

En del af din rejse kan bestå af at tage ned til Den Lille Havfrue. Det er bestemt noget, som man bør se bare én gang i sit liv, så det skal du ikke gå glip af.

Oplev Nyhavn

Du kan også tage til Nyhavn for at opleve de flotte omgivelser. Du kan betages af de flotte, farvede huse, som du ikke kan se alle steder. Du kan også slå dig ned i en cafe og få dig noget at drikke. Du kan også blot opleve stemningen i Nyhavn.

Se de flotte slotte

Når du er i København, så kan du også tage hen til de flotte og kendte slotte. Det er for eksempel Rosenborg Slot og Christiansborg Slot. Det kan også være, at du lærer noget nyt om disse slotte. Det vil altså være en god og lærerig aktivitet.

Tag i Rundetårn

Du kan også vælge at tage i Rundetårn. Det kan bestemt være spændende, hvis du altid har undret dig over, hvordan det er at stå oppe i dette tårn. Du kan således gå en tur i Strøget, indtil du når hen til Rundetårnet.

Tag i Nationalmuseet

Du kan også opleve dansk kunst og historie, når du træder ind i Nationalmuseet. Det er især oplagt for dig, som ønsker at lære mere om Danmark. Det er også fantastisk for dig, som elsker at se og opleve kunst.