En ladeløsning med alt, du har brug for

Der bliver solgt flere og flere elbiler i Danmark, hvorfor efterspørgslen på lademuligheder også stiger. Men antallet af offentlige ladestandere kan ikke følge med mængden af nye elbiler. 

Derfor er en privat ladeboks i dit eget hjem en oplagt mulighed, hvis du vil være herre over, hvornår du skal lade din elbil. Her på siden kan du læse om fordelene ved en lader til din elbil fra Looad.

Æstetisk ladeboks med kraftfuld ladekapacitet

Looad tilbyder en komplet ladeløsning med alt, hvad du har behov for. Løsningen indeholder standardinstallation, en serviceaftale og appen Looad Go, der giver adgang til et ladenetværk på over 200.000 ladepunkter på tværs af hele Europa. 

For at gøre det simpelt for dig, tilbyder Looad kun en type ladeboks. Den dækker til gengæld langt de fleste behov. Boksen hedder Zaptec Go og er markedets mindste lader med en ladekapacitet på op til 22 kW. 

Ladeboksen har et stilrent design, som den har vundet priser for, og kommer i flere forskellige farver. Samtidig har den på indersiden den nyeste teknologi, som er fremtidssikret, mens den også er certificeret med de højeste sikkerhedsstandarder. 

Nem og hurtig installation

Selve installationen af dine ladeboks bliver udført af en autoriseret elinstallatør, som står for at trække kabler mellem ladeboksen og din eltavle. Dette sikrer dig, at installationen lever op til alle sikkerhedskrav. 

Så snart du har bestilt en installation hos Looad, har vi en fagmand klar til at rykke hurtigt ud. Vores standardinstallation dækker behovet hos ni ud af 10 af vores kunder. Du kan læse mere om installationen her, hvor du samtidig finder hjælp, hvis du ønsker at udskifte din eksisterende ladeboks. 

En serviceaftale spækket med fordele

Når du har fået installeret din boks, er det næste naturlige skridt at oprette en Looad Connect serviceaftale. En serviceaftale sikrer dig, at din lader til din elbil fra Looad altid har funktionerne opdateret via en 4G-forbindelse. Du får samtidig fem års garanti på selve boksen og telefonisk support døgnet rundt. 

En central fordel, når du har en serviceaftale, er mulighed for at få refusion af den strøm, du bruger til opladningen af din elbil. 

Looad har gjort det nemt, så du månedligt automatisk får tilbagebetalt refusionen af elafgiften på strømmen, du bruger til at lade derhjemme. Du sparer altså penge hver måned, når du lader din elbil hjemme. 

Looad Connect serviceaftale koster 49 kroner om måneden, uden at du er bundet.