Få alle tiders rejse på havet

Har du altid haft en drøm om at sejle på de syv verdenshave og se verden fra havsiden frem for kystsiden? Så er et krydstogt måske noget af det, der står på listen over ting, du gerne vil opleve. Mange forbinder krydstogter med noget luksuriøst, som er svært at få råd til – men sådan behøver det faktisk ikke at være. Krydstogter findes efterhånden i mange prisklasser – og du kan sejle i alt fra Caribien til det baltiske hav.

https://www.spies.dk/krydstogter kan du skabe dig et overblik over de mange forskellige krydstogter, Spies har på programmet. Det giver måske også bedre fornemmelsen af, hvor i verden, du har mulighed for at rejse hen, samt hvad dine budgetter kan få til at hænge sammen. Det kan være, du har planer om at rejse i ugevis – men der findes også små krydstogter, hvor det blot er en uge eller to.

Til havs – eller til flods?

Har du nogensinde overvejet, at krydstogter ikke kun sejler på åbent hav? Det er klart den mest kendte og måske også almindelige måde at gøre det på, men der er mange andre måder, man kan cruise rundt på også. En af mulighederne er at tage et krydstogt på en flod. Det kunne for eksempel være gennem Europa på Donau, hvor der er flere forskellige krydstogter.

På den måde får man lynhurtigt set en masse forskellige byer og lande, da Donau som bekendt passerer gennem en stor del af de mellemeuropæiske lande – og det kan være til din fordel, hvis ikke det er lande, du tidligere har besøgt eller stiftet bekendtskab med. Her har du mulighed for at bruge en del af tiden på at sejle, men også få tid til at besøge byerne – og det er noget af det, mange sætter pris på. Hvem ved – måske er krydstogter din nye favorit, når det kommer til rejser.