Får rene lastbiler i Købehavn med hurtig og nem lastbilvask

Reklame

Har du en vognmandsforretning i København eller omegn? Så skal du naturligvis kende til et godt sted, hvor du kan få billig og effektiv lastbilvask i København. Vask af dine lastbiler er nemlig vigtigt af mange forskellige grunde, og det kan i sidste ende betyde en sundere forretning, hvis dine lastbiler er pæne og rene.

Færre reparationer og forlænget levetid

Den første gode grund til, at det er en god idé at vaske dine lastbiler ofte, er, at en vask holder dine lastbiler frie for skadeligt skidt og snavs. Det er måske ikke noget, du tænker så meget over i det daglige, men skidt og snavs bliver hele tiden kørt op på underdelene af dine lastbiler, og når dine biler kører rundt store dele af dagen, betyder det rigtig store mængder af skidt, snavs og slitage.

Det gælder især i et land som Danmark, hvor vejene ofte må saltes og sandes om vinteren for at holde dem sikre at køre på. Sand og salt er godt for vejgrebet, men det er mindre godt for dine lastbiler, hvis det får lov at sidde der for længe.

Især salt men også andet skidt og snavs nedbryder langsomt dine lastbiler, hvorfor du kan få store problemer med rust, hvis du ikke sørger for at holde dine lastbiler rene året rundt.

Netop derfor kan det i den grad betale sig at vaske din vognpark med jævne mellemrum, da hyppige vaske kan forlænge levetiden på dine lastbiler, mens du på samme tid nedsætter risikoen for dyre reparationer som konsekvens af eksempelvis rust.

Bedre forbindelse til din kunder

En anden god grund til at holde dine lastbiler rene er, at rene lastbiler sender gode signaler. Når dine lastbiler kører rundt i København og resten af landet er de reklamesøjler for din virksomhed, og det er derfor vigtigt, at din virksomhedsprofil kommer til at fremstå så skarp som mulig.

Det gør den bedst med rene og skinnende lastbiler, der kan fungere som det perfekte førstehåndsindtryk af din virksomhed, når potentielle kunder spotter én af dine biler ude på vejene.

Rene lastbiler kan således hjælpe med at tiltrække nye kunder, da beskidte lastbiler omvendt vil give et dårligt indtryk af din virksomhed og sende et signal om, at der ikke er styr på sagerne.

Kort ventetid hos Copenhagen Truckwash

Det er vigtigt, at vask af dine lastbiler ikke bliver ensbetydende med lange ventetider, så effektiviteten i din forretning nedsættes.

Derfor kan du med fordel vælge at køre dine lastbiler til vask hos Copenhagen Truck Wash, der har vaskeanlæg i Hvidovre og i Taastrup.

Hos Copenhagen Truck Wash kan du altid komme forbi og få vasket dine lastbiler med en lav ventetid, så du hurtigt kan komme ud på vejen igen.

Du kan også vælge at lave en fast aftale, der giver dig adgang til ubegrænset vask af alle bilerne i din vognpark. Dertil er du altid garanteret en fejlfri vask, da du får en gratis omvask, hvis du ikke er tilfreds med resultatet.