Giv det gamle gulv et nyt look med gulvafslibning

Gulvafslibning kan gøre mirakler, når du vælger at foretage en slibning af dit gamle gulv

Frisk dit trægulv op med en gulvafslibning,

 så bliver gulvet som nyt

Mange lejligheder og virksomhedslokaler ligger i bygninger i København, som har mange år på bagen og trænger til en gulvafslibning. Det er måske en super beliggenhed, men længe siden, at lokalerne sidst er renoveret.

Hvis din bolig eller dine virksomhedslokaler har trægulve, kan dit gulv komme til at se helt nyt ud ved at foretage en gulvafslibning og en efterbehandling, som giver gulvet lige netop det look, du gerne vil have. Det kan ikke anbefales at gå i gang med arbejdet selv, for det er svært at slibe et gulv uden at efterlade slibemærker, og har man først efterbehandlet forkert, er det svært at rette op på. Derfor – lad et professionelt, erfarent gulvfirma ordne det for dig. De står for det hele fra start til slut, og i sidste ende bliver det nok slet ikke så meget dyrere. Det vigtigste er at vælge et gulvfirma, som har erfarne medarbejdere, så man kan stole på, at arbejdet bliver udført til tiden og i bedste kvalitet.

Hvor meget skal man selv gøre?

Hvis du vælger det rigtige gulvfirma, så behøver du kun rydde dine gulve inden og sætte på plads igen, efter arbejdet er udført. Alt andet sørger gulvfirmaet for, hvis du vælger et gulvfirma til din gulvafslibning i København. Det er vigtigt at deres medarbejdere er meget servicemindede, og at de rydder ordentligt op efter sig. Samtidig skal firmaet helst have en nultolerance ved Covid symptomer, så du behøver ikke bekymre dig for noget. Mange er bekymrede for at have håndværkere i huset i disse tider, og det skal ikke være det, som er stopklods for at få et lækkert, flot gulv.

Hvilket udseende ønsker du, at dit gulv skal have efter gulvafslibningen?

Der er flere forskellige muligheder. Hvis du er i tvivl, så lad gulvfirmaet rådgive dig, det bør være en del af deres service. De er jo eksperterne og kender til alle mulighederne. Hvis du har børn og husdyr, som måske er lidt hårde ved dit gulv, er det nok en god idé at vælge en slidstærk lakering efter en gulvafslibning, helst flere lag.

Rengøring af lakerede gulve

Det er nemt at gøre lakerede gulve rent, og lak giver gulvet et gyldent look. Der findes flere typer lak, f. eks. mat, silkemat og blank lak. Lakken kan endda få en hvidpigmentering, hvis du synes om den type. Hvis du hellere vil have et mere moderne råt naturligt udseende, kan du få dit trægulv ludbehandlet. Det betyder, at gulvet vaskes flere gange med en sæbeblanding efter endt gulvafslibning. Det er smudsafvisende og kan også have en hvidpigmentering. Endelig kan du vælge en oliebehandling. Du kan f. eks. vælge en naturolie, som giver dit gulv en nøddeagtig behagelig farve. Du kan også vælge en hvid olie, hvor gulvet først behandles med hvid lud for at få den rigtige farve. Det er perfekt til lyse træsorter. Naturolie er bedre til eg og mørkt træ. Det perfekte resultat får du bedst ved at alliere dig med et dygtigt gulvfirma, som arbejder i København.

God fornøjelse med dit ”nye” gulv.