Sådan kan du fragte dit gods

Hvis du skal fragte dit gods fra det ene sted til det andet, skal du vælge en transportløsning. Men hvilken transportløsning skal det være? Det kan være flere forskellige, hvorfor du bør tænke dig godt og grundigt om.

Du bør nemlig vælge den løsning, der er den bedste for dig og din virksomhed. Ydermere skal den valgte transportform passe til det gods, som du skal fragte. Læs med videre her og find ud af, hvordan du blandt andet kan fragte dit gods fra A til B.

Vælg mellem forskellige transportløsninger

  • Over land – Du har mulighed for at fragte dit gods over land med hjælp fra en lastbil. Denne fragtløsning bliver kaldt for vejtransport. Har du brug for at fragte dit gods fra fastland eller til brofaste øer, er det som regel bedst at vælge denne transportform.
  • Gennem luften – Du kan ligeledes vælge at fragte dit gods gennem luften med et fly. Dette går under navnet luftfragt, og det er en yderst hurtig løsning. Så hvis du skal have fragtet dit gods på en hurtig måde, og er distancen forholdsvis lang, er det muligvis luftfragt, du skal kigge nærmere på.
  • Over havet – Over havet er endnu en fragtløsning. Dette foregår med søfragt, hvorfor dit gods bliver fragtet via et skib. Denne løsning er mere miljøvenlig end eksempelvis luftfragt og er god til stort samt tungt gods.
  • Køletransport – Skal du have fragtet temperaturfølsomt gods, så er køletransport det rette for dig. Det kan eksempelvis være, at der er tale om medicinalvarer eller letfordærvelige madvarer.