Spar penge når du køber børnetøj 

Hvis du har børn, er du også klar over, at børnetøj lynhurtigt bliver for småt. Derfor er det også rigtig dyrt i længden at købe børnetøj – specielt hvis du har flere børn. Heldigvis findes der forskellige metoder til, hvordan du sparer penge, når du køber børnetøj. 

Tag i et outlet og køb tøj

I et outlet bliver der solgt tøj til nedsatte priser. Det er typisk tøj, der er fra en ældre sæson. Det er derfor ikke fordi, at det fejler noget, men det er simpelthen bare ikke fra en helt ny kollektion. Når du køber børnetøj, går du ikke nødvendigvis op i, at det er nyt og moderigtigt. Derfor er det oplagt at shoppe i et outlet. Faktisk er det i mange outlets muligt at finde billigt tøj til hele familien. 

Køb tøj af dine venner og bekendte 

Hvis du har nogle venner, bekendte eller familiemedlemmer, der også har børn, så er det også en idé at købe det tøj, der ikke længere passer deres børn. Det er en god aftale for alle, fordi du sparer nogle penge, men samtidig kommer dine venner og bekendte af med noget børnetøj, der garanteret ikke fejler noget. 

Ellers kender du måske nogen, der har lyst til og mulighed for at bytte noget børnetøj. 

Tag på et tøjloppemarked

Der findes loppemarkeder for stort set alle slags ting. Derfor findes det også for tøj. Der er rigtig mange penge at spare, når du finder tøj på et loppemarked.

Det er sådan med brugt børnetøj, at det ofte ikke er brugt ret meget, fordi det som sagt hurtigt bliver for småt. Derfor har du også mulighed for at gøre dig nogle rigtig fornuftige køb på et loppemarked. Det handler bare om at gå på jagt og være tålmodig, for det tager nogle gange tid at finde noget godt.