Har du brug for et nyt tag?

Når man tænker over at lave forbedringer på sit hus, så er et nyt tag ikke ligefrem det første, man tænker på – men det burde det måske være. Det er jo nemlig taget, der beskytter resten af huset mod vind og vejr og udgør altså fundamentet for vores hjem. Vi har her samlet nogle gode grunde til, hvorfor du bør overveje at skifte dit gamle tag ud med et nyt.

Et nyt tag øger din boligs værdi

Hvis du har et hus med et ældre tag og går med salgstanker, så kan du med et nyt tag øge din boligs værdi markant. Huskøbere i dag kan nemlig godt lide sikkerheden i at vide, at de ikke skal bekymre sig om udskiftning af taget i mange år fremover, og de er også villige til at betale mere for et hus, hvis de ved, at de kan slippe for disse gener i fremtiden. Et nyt tag kan også generelt sørge for, at dit hus bliver solgt hurtigere, da du gør dit hus meget mere attraktivt med et nyt tag.

Et nyt tag giver energibesparelser

Et ældre tag er kendt for at være en kæmpe synder, når det gælder en dyr varmeregning. Det kan nemlig ikke holde på varmen, og det betyder, at du skal have varmen tændt oftere og i længere tid for at sikre et behageligt indeklima. Når du får lagt et nyt tag, bliver der samtidig fokuseret på isolering af taget, og det kan give dig en kæmpe besparelse på varmeregningen på ingen tid. Du vil blive overrasket over, hvor mange penge, du kan regne med at spare hver eneste måned.

Et nyt tag giver nye muligheder

Når du skifter taget ud, får du en masse nye muligheder, som er kommet med de teknologiske fremskridt. Du kan f.eks. vælge et solcelletag og på den måde skifte over til grøn energi derhjemme. Solcelletaget kan skabe sollysenergi, som både kan bruges til at opvarme hjemmet og producere varmt vand. Du kan også få lavet kviste eller ovenlysvinduer og skabe mere dagslys i hjemmet. Mulighederne er mange, så det kan være en god idé at undersøge disse, inden du går i gang med at få lagt et nyt tag.

Der er altså masser af fordele ved et nyt tag, og det er faktisk uanset om du skal have et nyt tag i Kokkedal, Farum, Ballerup eller Hillerød. Vi anbefaler, at du tager fat i Jysk Tagkompagni og tager en snak om de bedste muligheder for dig og dit hus.