Sådan giver du din bil nyt liv

Er du en af dem, som ikke bare finder sig i, at bilen kører som den skal? Den skal også se ud, som du ønsker, den skal se ud. Den skal udstråle din energi og dit overskud, og den skal være til at finde på parkeringspladsen. Det er selvfølgelig drømmen og måske en anelse overdrevet, men det er helt okay at stille nogle krav til sin bils udseende. Men hvad kan man egentlig gøre for at pifte bilen op uden at erstatte den eller smide en formue på en guldlakering?

Efter guld kommer…

Ikke sølv, nej, men det er skam muligt at give din bil en lakering uden at smide opsparingen. Din specialist i folie til bil venter på dit opkald, og nej, din bil bliver ikke pakket ind som en madpakke. Den kan farves i hvilken som helst farve eller dekoreres med anden personligt print. Når det udenpå er fikset, kan du også overveje det indvendige. Det er muligt at ombetrække sine bilsæder, så de passer bedre til din stil. Begynd allerede nu at overveje, hvilken farve, du gerne vil gå efter på parkeringspladsen.

Et sikkert lægecheck

Det er vigtigt at reagere på sin bils udtryk for problemer. Siger den en lyd, den ikke plejer? Føles den anderledes at køre? Eller skal du have skiftet dæk i forbindelse med sæsonskifte? Se et overblik over værksteder, der står klar til at hjælpe dig med et grundigt syn af bilen. Man skal ikke spøge eller trække de små ting ud. Det er bare med at få det fikset, mens legen er god, og der er heldigvis mange bilmekanikere derude, som ved præcis, hvor de skal kigge og skrue. Nyt liv handler ikke kun om nye farver, men lige så meget om at sikre bilens levetid ved at vedligeholde den, så den må blive ved med at køre på vejene.