Københavnerstang drink opskrift: Sådan laver du den

De fleste mennesker kender Københavnerstang som en lækker og forfriskende is til at spise om sommeren, og det er det også – men vidste du at du faktisk også kan få den lækre sommer is, serveret som en drink? Hvis ikke, så læs med her og find ud af hvordan du selv kan lave denne lækre sommerdrink derhjemme.

Hvad er en Københavnerstang drink?

Hvis ikke du har prøvet den lækre Københavnerstang drink før, så er det helt klart noget der kan anbefales at smage. Denne lækre sommerdrink er nem at lave derhjemme, og dine gæster vil uden tvivl nyde en lækker, forfriskende og lidt anderledes drink end de er vant til.

Alle der kan lide den klassiske is, vil uden tvivl nyde denne drink, da ligheden i smagen er nærmest identisk. Så hvis du mangler en lækker forfriskende drink til at servere om sommeren, er du altså faldet over den rette. Læs mere om Københavnerstang drink her.

Denne drink er perfekt til at servere til en god sommerfest i haven, ja faktisk alle fester der foregår om sommeren. Dine gæster vil helt sikkert bede om en til, hvis du først har serveret dem en.

Hvor stammer drinken fra?

Det vides ikke helt hvornår denne lækre og forfriskende drink er blevet opfundet, men en ting som du kan være helt sikker på, er at den har taget udgangspunkt i den lækre sommer is af samme navn. Så alle der er vilde med denne is, vil nok også kunne lide den som drink.

Hvad består den af?

En Københavnhavnerstang drink består hovedsageligt af vodka, vaniljelikør, ananasjuice og selvfølgelig godt med isterninger, som du ryster godt sammen i en cocktailshaker. Når drinken er rystet godt og grundigt sammen, hælder du den over i et afkølet glas og topper den med et godt lag flødeskum.

Du kan også vælge at skifte flødeskummen ud med en god omgang vaniljeis, eller endnu bedre, en kombination. På den måde kan drinken faktisk også fungere helt udemærket som en lækker sommerdessert, du kan servere for dine gæster på en varm sommerdag.

Pynt til drinken

Husk også at pynt drinken med en lækker, frisk og kold skive ananas, som du sætter på kanten af glasset, så kan dine gæster spise den når de er færdige med at drikke den lækre sommerdrink. Husk også at server drinken med et bredt sugerør til, ellers kan det nemt blive besværligt at drikke den.