Søger du Michelin-restauranter i København?

København tilbyder et væld af kulinariske oplevelser. Og hvis du søger de bedste af dem, er du kommet til det rette sted. Nedenfor giver vi dig nemlig en kort oversigt over alle de Michelin-restauranter, som holder til i København. Velbekomme!

Geranium

Geranium er Københavns eneste 3-stjernede Michelin-restaurant. Restauranten ligger på Per Henrik Lings Allé og er kendt for sine smukke omgivelser og sit usammenlignelige køkken, der altid søger at inddrage og berige samtlige af dine sanser.

AOC

AOC er én af de i alt fem to-stjernede Michelin-restauranter, som ligger i København. Restauranten har hjemme midt i byen på Dronningens Tværgade, og AOCs køkken kendetegnes ved en nøje udvalgt sammensætning af lokalt dyrkede, danske råvarer. På gastronomi får du serveret en vidunderlig og moderne menu med produkter hentet fra både jord og hav.

Kadeau

Kadeau har både en afdeling på Bornholm og i København, og på nuværende tidspunkt er restauranten i hovedstaden stolt indehaver af to Michelin-stjerner. På Kadeau har du mulighed for at nyde bornholmske specialiteter i de smukkeste omgivelser. Og da restauranten ligger centralt på Christianshavn, kan du snildt nå ud og opleve det københavnske natteliv, når du har færdiggjort dit måltid.

Noma

Noma er måske den mest kendte Michelin-restaurant, der ligger i Danmark. Da restauranten åbnede i 2003, sikrede den nemlig lynhurtigt Danmarks placering på det gastronomiske verdenskort. Noma specialiserer sig blandt andet i fisk og skaldyr, og selvom turen ud til Refshalevej tager lidt tid fra indre by, og turen det hele værd.

Alchemist

Alchemist er ikke kun en restaurant. Alchemist er en mange-facetteret oplevelse, som både omfatter spisning, teater, lyd og lys. Du ved aldrig helt, hvad du kan forvente, når du besøger Alchemist. Men på Alchemist kan du altid være sikker på en storslået aften. Du finder restauranten på Refshaleøen.

Jordnær

Jordnær modtog deres anden Michelin-stjerne i 2020, og begrundelsen lød, at ejerne har formået at skabe et madkoncept, der på én gang er simpelt, genkendeligt og elegant. Jordnær holder til i Gentofte.

Et-stjernede Michelin-restauranter i København

Ud over de ovennævnte spisesteder, rummer København også de et-stjernede Michelin-restauranter Kong Hans Kælder, Marchal, Kokkeriet, Formel B, Kiin Kiin, Søllerød Kro og Alouette. Alle Michelin-restauranterne er et besøg værd. Gør dig selv en tjeneste og start fra en ende af. Og brug ventetiden på at blive meget klogere på restauranter i København.