Sådan foregår maveplastik

Går du med overvejelserne om at få lavet en maveskindoperation? Der er mange ting, som man bør overveje, inden man kaster sig ud i diverse operationer. Her er det naturligvis essentielt at konsultere med en ekspert på området – samt finde en god klinik, som du føler dig tryg ved.

Hvad er det?

En maveplastik kan man få lavet, hvis man er generet af sit løse maveskind. Her får man således strammet maveskindet op, hvilket kan foregå på flere forskellige måder. Nogle af operationerne, den såkaldte ’mini’, foregår således, at man udelukkende opstrammer huden på den nedre del af maven. Derimod findes den ’store’, hvor man får opstrammer huden på den nedre- samt øvre del af maven.

Hvorfor få den lavet?

Der kan være mange forskellige årsager til, at man vælger at få foretaget en maveplastik. Det kan være, at du har løs hud grundet et større vægttab eller en graviditet, hvorfor du ønsker denne operation, så du kan få opstrammet huden på din mave. Det er dog ikke alle, som er lige gode kandidater, hvilket betyder, at du selvfølgelig skal snakke med en læge for at se, hvorvidt du er en god kandidat eller ej. Hvis du er nysgerrig på dette, kan du med fordel læse mere på hjemmesiden, hvor du muligvis kan blive mere afklaret.

Hvad bør jeg vide?

Maveplastik foregår i fuld narkose, hvis det er den store operation, du skal have. Omvendt kan det somme tider være fint med en lokalbedøvelse, hvis det er den mindre operation, der er tale om. Der går noget tid – ofte 2-3 uger – før du kan vende tilbage på job, hvorfor du naturligvis skal have dette in mente, inden du beslutter dig. Prisen afhænger blandt andet af, hvilken operation du skal have foretaget, hvilket du kan læse mere om online. Her finder du ligeledes mere information om operationen.