Det skal du gøre, hvis du bliver ramt af sorg

Der kan være mange grunde til, at man har brug for at få ekstra hjælp og støtte. Livet er indimellem svært, og selvom alle kan komme i en krise, er det vigtigt, at få den rette vejledning.

 

Det kan være, at du før har fundet dig i en krisefyldt periode, og at du derfor kender dig selv og dine behov godt. Selvom du føler, at du tackler dine kriser godt, kan det være en god idé, alligevel at få lidt hjælp med på vejen.

 

Det kan være, at du står midt i stor sorg. Måske fordi du har mistet, er blevet forladt, har sygdom tæt på livet eller selv er blevet alvorligt syg. Uanset hvad, er der hjælp at få.

 

Du kan gå til en psykolog

 

Det er en god idé at tage kontakt til en psykolog. Nogle gange kan det være svært at administrere de følelser, der er indeni. Du ved måske ikke altid, hvad der er op og ned i følelser og virkelighed. Det kan en psykolog hjælpe dig med. Det er godt at få snakket om de tanker, du har. Hos en psykolog er der rum for netop dét. Der står lige nu et team af psykologer i København, klar til at hjælpe dig.

 

Tag dig god tid

 

Det er også vigtigt, at du så vidt som muligt ikke stresser over, at mange ting i hverdagen bliver overset, på grund af den krise, du befinder dig. Om det er arbejde, børn, familie, træning, skole eller rengøringen du stresser over – så kan det vente. Det hele kan vente til, at du igen føler dig klar og motiveret. Det er faktisk essentielt, at du håndterer krisen og befinder dig i den, for så vidt som muligt at løse den.