Sæt trumf på din personlige stil

Der var engang, hvor det var populært, at vi alle lignede hinanden. Vi gik i ret ens tøj og dem. der skilte sig for meget ud, blev betragtet som radikalt anderledes. Men sådan er det ikke mere. I dag er det en del af modebilledet, at vi netop skiller os ud ved at vise vores personlighed.

For at gøre det, klæder vi os i tøj, der ’repræsenterer’ os – hvad end det er i en minimalistisk stil, farverigt eller det stik modsatte. Moden i dag har ikke så mange spilleregler som før, og det er mere accepteret, at man ikke bare har en anderledes stil, men også at ens stil kan variere fra dag til dag – som en naturlig del af vores identitet og følelser.

Men hvordan kan man skille sig ud på en fed måde? Svaret er: Smykker og tilbehør

Det er ofte smykker og vores tilbehør, som er med til at sætte kant på os og sætte den famøse prik over i’et. Men i og med moden handler om det personlige og individuelle, kan det give god mening at se bord fra den masseproducerede vare og i stedet gå efter håndlavede smykker.

Man kan både købe håndlavede smykker, der er designet af en guldsmed og smykkedesigner eller man kan bestille sine egne ud fra egne idéer og principper. I forbindelse med sidstnævnte er der endda flere og flere, som vælger at smelte deres gamle smykker om, så de får nyt design og nyt liv. Både mænd og kvinder kan benytte sig af denne metode – og få præcis den stil, de drømmer om.

Foruden smykker er generelt tilbehør også med til at definere os. Det er typisk i form af f.eks. bælter og sko, men også noget så simpelt som en taske. Ja, sågar sportstasken vi nogle gange har med på arbejde, kan være med til at sige noget om os.