Find ny balance i hverdagen

Selv når vi begynder at føle, at vi har nogenlunde styr på hjemme- og arbejdslivet, har mange af os ofte en fornemmelse af, at vi kunne gøre det bedre. I den travle dagligdag, glemmer vi ofte vores krop, og tegnene på stress og de lidt for lange dage med lidt for få timer, sidder i hele kroppen. Vi mangler ofte balance og tid til at finde den. Men tid får vi aldrig mere af. Tid er noget man skal tage sig. Tager du en smule tid til dig selv, kan du til gengæld gøre ikke så lidt for at genoprette balancen i din krop.

Den daglige gå- eller løbetur

Det er videnskabeligt bevist at vi mennesker får det bedre af at være udenfor i naturen. Det der lille indspark af grønt og gerne lige lidt blå himmel, det gør underværker. Samtidig er det også bevist, at motion virkelig gør noget ekstraordinært godt. Det er ikke kun sundt hvis du vil tabe dig eller i form. En gåtur hver dag på minimum tyve minutter, eller en lille løbetur, sætter gang i processor i hjernen og kroppen, som faktisk gør dig gladere. Så sæt lige den halve time af!

Pilates, Yoga og Body SDS

Når det så er sagt, så er det stadig umådelig sundt at sætte gang i kroppen. Det behøver dog slet ikke være så hårdt eller svært. En god omgang yoga eller pilates hjælper dig til at opbygge både smidighed og styrke. Har du problemer med kroppen, kan Body SDS være en spændende, alternativ mulighed. Body SDS er en anerkendt behandlingsmetode, en uddannelse og et sundhedscenter, der findes i Parken. Du finder behandlere rundt omkring i hele Danmark, der kan afhjælpe en lang række forskellige problemer, bl.a. ved hjælp af massage.

Den sunde, lette mad

Sidst, men ikke mindst, så ved vi jo egentlig godt allesammen, hvor meget vores kost betyder for vores helbred. Alligevel er det her rigtig mange falder i, specielt når tiden er knap. Det tager jo tid at finde nye opskrifter, købe ind og lære at kokkerere på den sunde måde. Men det behøver det jo strengt taget ikke. Er du en af dem, som ikke er helt klar til at kaste dig ud i det store madlavningseventyr, så overvej om en god, sund måltidskasse måske ikke kunne være løsningen i hvert fald et par gange om ugen. Det letter presset og får den gode mad på bordet.